آخرين وضعيت امدادرسانى در مناطق زلزله زده كاشمر + فیلم (۲۹ خرداد ۱۴۰۳) مرگ مشکوک مدیر شرکت خصوصی| پای یک زن در میان است؟ استقرار تیم‌های سفیران حمایت روان هلال احمر در مناطق زلزله زده کاشمر (۲۹ خرداد ۱۴۰۳) سقوط تازه عروس از طبقه هجدهم برج مسکونی! راه حل قانون برای مزاحمت تلفنی خداحافظی ابدی ۸ بیمار در آی‌سی‌یو منفی یک بیمارستان رشت+جزییات اسکان اضطراری برای سه هزار نفر در مناطق زلزله زده کاشمر (۲۹ خرداد ۱۴۰۳) ادعای دروغین متهم به قتل اسیدی مرد گمشده در لواسان فاش شد مرگ مشکوک دختر و پسرجوان در شمال تهران تعرض پرستار خانگی به دختر معلول دستگیری مخوف‌ترین قاتلان شرق کشور؛ ۶ قتل به‌خاطر سرقت! ۳۰ هزار قلم داروی قاچاق از یک پژو پارس در مشهد کشف شد (۲۹ خرداد ۱۴۰۳) رمزگشایی سرقت‌های مدارس غرب مشهد پاسخ به چند پرسش‌ متداول بازنشستگان کشوری درباره بیمه تکمیلی عکس و فیلم از خسارت‌های زلزله ۵ریشتری در کاشمر (۲۹ خرداد ۱۴۰۳) آخرین اخبار از زلزله کاشمر (۲۹ خرداد ۱۴۰۳) | ۴ فوتی و ۱۲۰ مصدوم و چند نفر زیر آوار مانده در کاشمر | حال ۱۵ نفر وخیم است زلزله نسبتاً شدید کاشمر در خراسان رضوی را لرزاند + جزئیات (۲۹ خرداد ۱۴۰۳) هزینه میلیاردی پیشگیری از ابتلا به هاری | شهرداری‌ها موظف هستند که کنترل جمعیت سگ‌های بلاصاحب را پیگیری کنند طرز تهیه خمیر پیتزا و پیراشکی در خانه + عکس
سرخط خبرها

واکسن‌های کرونا براساس زیر سویه‌های جدید تولید شود | واکسن ایرانی آنفلوآنزا موثر‌تر است

  • کد خبر: ۱۸۶۰۹۵
  • ۰۵ مهر ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۱
واکسن‌های کرونا براساس زیر سویه‌های جدید تولید شود | واکسن ایرانی آنفلوآنزا موثر‌تر است
متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری با تاکید بر تزریق واکسن آنفلوآنزا، نوع ایرانی این واکسن را کارآمدتر توصیف کرد و از مسئولان بهداشتی کشور درخواست نمود تا به فکر تولید واکسن‌های جدید کووید-۱۹ در کشور باشند.

دکتر محمدجواد دهقان نیری در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز با اشاره به اپیدمی ویروس‌های تنفسی در کشور گفت: بومی شدن ویروس‌هایی مانند آنفلوآنزا در کشور سبب شده است تا هر ساله و در ابتدای پائیز با این ویروس مواجه شویم.

وی ادامه داد: در زمان پاندمی کووید-۱۹ و با توجه به مراقبت‌های مستمر مردم و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، ویروس‌های تنفسی مانند آنفلوآنزا کمتر دیده شد. این روز‌ها مردم در مراودات خود از ماسک بهره نمی‌برند و ارتباط‌ها نزدیک است؛ بنابراین حساسیت آن‌ها نسبت به ویروس‌هایی مانند سویه اُمیکرون و آنفلوآنزا هم بیشتر می‌شود؛ زیرا بدن آمادگی دریافت این ویروس‌ها را دارد.

دهقان نیری با اشاره به وضعیت همه گیری کرونا در کشور عنوان کرد: در حال حاضر، کرونا اپیدمی نیست، اما باید دانست که گردش کووید در فضا هم کم نیست. با این حال، لزوم تولید واکسن‌های جدید کووید متناسب با زیرسویه‌های جدید لازم است و مسئولان بهداشتی کشور باید به فکر باشند؛ زیرا این ویروس نیز شکل بومی به خود گرفته است و مراقبت‌هایی مثل آنفلوآنزا در مورد آن انجام گیرد.

این متخصص بیماری‌های عفونی خاطرنشان کرد: تزریق واکسن آنفلوآنزا در شرایط کنونی توصیه می‌شود و گروه‌های سنی ۵ تا ۶۵ سال می‌توانند تزریق کنند.

وی افزود: واکسن‌های خارجی آنفلوآنزا با توجه به اینکه از تخم مرغ گرفته می‌شود برای تمامی سنین توصیه می‌شود مگر افرادی که حساسیتی به تخم مرغ نشان دهند. اما واکسن ایرانی‌ای که حدود ۲ سال است وارد چرخه درمان شده است، یک واکسن «نوترکیب» است و اثرگذاری مطلوبی نشان می‌دهد. با این حال، چون برای سنین زیر ۱۸ سال توصیه نمی‌شود، لذا افراد کودک و نوجوان بالطبع باید از نوع خارجی این واکسن بهره‌مند شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->